Positief Gezond

De Heulenaar - Praktijk voor alternatieve geneeskunde

Vergoeding meestal via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration. The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.” Nikola Tesla (de uitvinder die de wereld veranderde)

De balans kan worden hersteld door het innemen van infoceuticals.

Infoceuticals bevatten  kleine hoeveelheden micro-mineralen die zijn ingeprent met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken, niet alleen door het te voorzien het van de juiste informatie en energie, maar ook door het te ontgiften, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam in actie kan komen.

De infoceuticals worden als druppels in een glas bronwater ingenomen, leidingwater is niet geschikt als medium. Het is belangrijk de aanwijzingen precies op te volgen. Informatrices mogen bijvoorbeeld niet altijd met elkaar worden gemengd. De infoceuticals kunnen ook rechtsstreeks in de mond gedruppeld worden. Infoceuticals zijn geen homeopathische remedies, je kunt ze dus wel tegelijk met voeding, met koffie of thee, met andere supplementen, kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken. De druppels dienen één-, of tweemaal per dag te worden ingenomen.

Of door het inzetten van de MiHealth en de Oase.

De MiHealth is een in Amerika gecertificeerd medisch apparaat dat frequenties uitzendt waarmee storingen in het energieveld van het lichaam worden verholpen. Zo kan de MiHealth bijvoorbeeld ingezet worden om de gevolgen van elektrosmog op je lichaam en lichaamsveld, te neutraliseren. Tijdens het consult worden de voor jouw lichaamsveld geschikte Energetic Rejuvenators ingezet om een eerste aanzet tot genezing van het lichaamsveld gegeven. Met de oase worden de frequenties van de MiHealth ca 4000 keer versterkt en omgezet in scalaire golven die makkelijker door het lichaam geaccepteerd worden waardoor de frequenties off body kunnen worden aangeboden.


Hou er rekening dat de frequenties het lichaam zeer sterk detoxen. Het kan daarom voorkomen dat er symptomen als hoofdpijn, stijve nek, keelpijn, hoge bloeddruk, hartkloppingen e.d. na de behandeling optreden. Wat je ervaart zijn de gevolgen van het energetisch reinigen en ontgiften van je lichaam. Geef je lichaam hier tijd voor.


Het helpt om het ontgiftingsproces te ondersteunen door meer water te drinken, minstens 4-6 glazen per dag en te rusten. Breng iedere dag wat tijd in een natuurlijke omgeving door, maak een bos- of strandwandeling en neem regelmatig de tijd om te mediteren.


Maar ook door het inzetten van ondersteunende natuurgeneeswijzen.


Te denken valt aan massages, fascietherapie, voeding, schϋsslerzouten of energetische power remedies.

NES Provision versterkt het lichaamsveld door energie in de organen, de meridianen en de chakra’s aan te vullen en excessen te neutraliseren, maar reinigt ook tegelijkertijd het lichaamsveld door steeds stukjes van de verstoringen op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaamsveld in balans en verdwijnen niet alleen fysieke klachten in het lichaam, maar ook mentale of emotionele klachten. Te denken valt hierbij aan een emotionele onbalans,  chronische vermoeidheid, pijnklachten, piekeren/malen en/of slaapproblemen. De scan geeft ook aan welke affirmaties gebruikt kunnen worden om vastzittende emoties d.m.v. EFT of TAT los te laten en gunstigere gedachtenvelden te creëren met bijvoorbeeld Psych-K.

Het lichaamsveld kan verstoord raken door toxische stoffen in het milieu, bacteriën en virussen, straling, shock of emotionele, fysieke en andere factoren. Nes Provision herstelt de balans, het kan enige maanden in beslag nemen om tot de kern van het probleem te komen, want verstoringen worden beetje bij beetje opgelost. Nadat de balans hersteld is is het verstandig om regelmatig een scan te laten maken om de balans  in het body-mind complex te bewaren. Zo wordt er preventief aan de fysieke, mentale en emotionele gezondheid gewerkt

Met Nes Provision kan je gericht actie ondernemen naar een beter welzijn. Ben jij benieuwd hoe jouw energieveld eruit ziet of hoe het met jouw vitaliteit is gesteld? Meet het d.m.v. een scan, en je weet het!


Onderzoek en brochures


Research Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Research Nes MiHealth

Research Teesside University

Nes Brochure

Research Weightloss

NES, Nutri-Energetics System

Het lichaamsveld is een complex, gestructureerd netwerk van energetische velden die het gehele mentale, spirituele en emotionele lichaam beslaan en die aan de basis staan van de gehele fysiologie. Het bestaat o.a. uit:

NES Provision is het enige soft-, hardware systeem dat het mogelijk maakt een complete analyse van het lichaamsveld te maken. Dit maakt het mogelijk in korte tijd een volledig inzicht te verkrijgen van zowel de mentale, als emotionele, als lichamelijke gesteldheid van de persoon op dat moment. De scan laat bovendien ook zien welke voedingssupplementen het lichaam nodig heeft en waar overgevoeligheden liggen.

Het programma analyseert al deze gegevens razendsnel en biedt via de software een effectieve behandelingsmethode aan d.m.v. de NES Mihealth of d.m.v. NES infoceuticals maar is ook prima te combineren met fasciaal werk, massage, cranio, reiki of acupressuur..

Een NES consult duurt ongeveer een uur. Een eerste consult duurt iets langer in verband met de intake en de uitleg van de werking van NES Provision. Tijdens dit consult maken we ook een start met de behandeling door de inzet van de MiHealth. Na 2 tot 8 weken wordt een nieuwe afspraak gemaakt.

NES Health ProVision-scan

De scan vindt plaats met een Provision-scanner van de firma NES Health waarop je je hand legt. Interpretatie daarvan gebeurt door de analyse-software van NES Health. Een NES scan duurt ca 20 seconden. Je hand ligt op een scanner die de energieën van het lichaam leest. De uitslag van de scan is direct zichtbaar op het scherm. Samen bespreken we de aanbevelingen en vergelijken die met de gezondheidsklachten, zodat je begrijpt wat er in je lichaamsveld en je lichaam gebeurt.

De “Nutri-Energetics System”-scan geeft een beeld van de energie-voorraden en -stromen in je lichaam, het geeft blokkades in aan, en geeft aanbevelingen over hoe die blokkades zijn op te heffen of te verbeteren en hoe tekorten en/of excessen in energie in balans gebracht kunnen worden. Blokkades kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit trauma (zowel fysiek als mentaal), verkeerde voedingspatronen, omgevingsfactoren, etc. De scan geeft bovendien inzicht in de eventuele gevoeligheden en intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen en geeft aanbevelingen voor de inname van voedingssupplementen. Tijdens het consult worden ook eventuele aanvullende behandelmogelijkheden besproken.

Omdat het energetisch lichaam nauw verbonden is met het fasciale lichaam, er zijn sterke aanwijzingen dat de energiebanen door de fascia lopen, is het soms ook verstandig om NES te combineren met een fasciale therapie als Rolfing of M.A.T. zodat het lichaam opnieuw uitgelijnd wordt en energie vrijelijk kan stromen. De scan geeft ook informatie over problemen met de opname van voedingsstoffen, dus een orthomoleculair advies kan dan uitkomst bieden om de homeostase in het lichaam te herstellen.

Na de NES Provision scan kun er ook voor kiezen je alleen met de MiHealth in combinatie met de oase te laten behandelen. Je komt dan 6 tot 10 keer ca één keer per week terug om d.m.v. de Mihealth de balans in het lichaamsveld te herstellen.

NES therapie kan o.a. ingezet worden bij:

• ADD / ADHD

• Autisme

• Allergieën / hooikoorts

• Bedplassen

• Eczeem /huiduitslag/ puistjes

• Psoriasis

• Maag- en darmklachten

• Ziekte van Crohn / Coeliakie

Colitis Ulcerosa

• Geheugenproblemen

• Stress

• Depressie

• Epilepsie

• Chronische vermoeidheid

• Bloedsuikerspiegel problemen

• Zenuwstelsel aandoeningen

• Multiple Sclerosis (MS)

• Gewichtsproblemen

• Schildklier problemen

• Menstruatie problemen

• Overgangsklachten

• Prostaat problemen

• Slapeloosheid

• Pijnlijke gewrichten / artritis / artrose

• Fibromyalgie

Ziekte van Lyme na tekenbeten

Links:

NES Health

Peter Fraser, grondlegger NES Health

The living matrix

Thrive

De mens is een lichtwezen

Klik hier voor een artikel van Peter Fraser, de grondlegger van NES Health Provision: The Seven Major Principles of the Human Body-Field.