Positief Gezond

De Heulenaar - Praktijk voor alternatieve geneeskunde

Vergoeding meestal via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

De balans kan worden hersteld door het innemen van infoceuticals.

Infoceuticals bevatten  kleine hoeveelheden micro-mineralen die zijn ingeprent met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken, niet alleen door het te voorzien het van de juiste informatie en energie, maar ook door het te detoxen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam in actie komt.

De Nes Infoceuticals worden als druppels in een glas bronwater ingenomen, leidingwater is niet geschikt als medium. Het is belangrijk de aanwijzingen precies op te volgen. Informatrices mogen bijvoorbeeld niet altijd met elkaar worden gemengd. De infoceuticals kunnen ook rechtsstreeks in de mond gedruppeld worden. Infoceuticals zijn geen homeopathische remedies, je kunt ze wel tegelijk met voeding, met koffie of thee, met andere supplementen, kruiden, vitaminen en zelfs met geneesmiddelen gebruiken. De druppels dienen eenmaal per dag te worden ingenomen.

Of door het inzetten van de MiHealth en de Oase.

De MiHealth is een in Amerika gecertificeerd medisch apparaat dat frequenties uitzendt waarmee storingen in het energieveld van het lichaam worden verholpen. Zo kan de MiHealth bijvoorbeeld ingezet worden om elektrosmog die zich in uw lichaam en lichaamsveld heeft opgebouwd, te neutraliseren. Tijdens het consult worden de voor uw lichaamsveld geschikte Energetic Rejuvenators ingezet om een eerste aanzet tot genezing van het lichaamsveld gegeven. Met de oase worden de frequenties van de MiHealth ca 4000 keer versterkt en omgezet in scalaire golven die makkelijker door het lichaam geaccepteerd worden.

Maar ook door het inzetten van ondersteunende natuurgeneeswijzen.
Te denken valt aan massages, fascietherapie, voeding, schϋsslerzouten of energetische power remedies.

NES versterkt het lichaamsveld door energie aan te vullen, maar reinigt ook het lichaamsveld, en daardoor ook indirect lichaam en geest, door steeds stukjes van de verstoring in het lichaamsveld op te ruimen. Uiteindelijk komt het lichaamsveld in balans en verdwijnen niet alleen fysieke klachten in het lichaam, maar ook mentale of emotionele klachten. Te denken valt hierbij aan een emotionele onbalans,  pijnklachten, psychische klachten of slaapproblemen. De scan geeft ook aan welke affirmaties bij de power remedies gebruikt kunnen worden om vastzittende emoties los te laten en gunstigere gedachtenvelden te creëren.

Het lichaamsveld kan verstoord raken door stoffen in het milieu, bacteriën en virussen, straling, shock of emotionele, fysieke en andere factoren. Samen met u wordt een programma opgesteld, dat leidt tot een evenwichtig, in balans verkerend lichaamsveld. Het herstel kan enige maanden in beslag nemen, waarbij enkele scans nodig zijn om tot de kern te komen.

Hou er rekening dat deze frequenties zeer sterk het lichaam detoxen. Het kan daarom voorkomen dat er symptomen als hoofdpijn, stijve nek, keelpijn, hoge bloeddruk, hartkloppingen e.d. na de behandeling optreden. Wat je ervaart zijn de gevolgen van het energetisch reinigen en ontgiften van je lichaam. Geef je lichaam hier tijd voor.


Het helpt om het ontgiftingsproces te ondersteunen door veel water te drinken, minstens 4-6 glazen per dag. Breng iedere dag tijd in een natuurlijke omgeving door, maak een bos- of strandwandeling of neem de tijd om te mediteren.


Meet regelmatig je gezondheid voor het beste resultaat!
Je krijgt een persoonlijke rapport, welke wordt besproken en opgestuurd. Met jou bevindingen kan je gericht actie ondernemen naar een beter welzijn. Ben jij benieuwd hoe jouw energieveld eruit ziet of hoe het met jou vitaliteit is gesteld? Meet het en je weet het!

Onderzoek en brochures

Research Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Research Nes MiHealth

Research Teesside University

Nes Brochure

Research Weightloss

Het is verstandig om voor aanvang van de behandeling een enneagramtest af te leggen.

NES, Nutri-Energetics System

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration. The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.” Nikola Tesla (de uitvinder die de wereld veranderde)

Het lichaamsveld is een complex, gestructureerd netwerk van velden die het gehele mentale, spirituele en emotionele lichaam beslaan en die aan de basis liggen van de gehele fysiologie. Het bestaat o.a. uit de meridianen, de nadi’s, het aura, en de chakra’s.

NES Provision is het enige soft-, hardware systeem dat het mogelijk maakt een complete analyse van het lichaamsveld te maken. Dit maakt het mogelijk in korte tijd een compleet inzicht te verkrijgen van zowel de mentale, als emotionele, als lichamelijke gesteldheid van dat moment. De scan laat ook zien welke voedingssupplementen het lichaam nodig heeft en waar overgevoeligheden liggen. Door deze gegevens te analyseren kan gericht een effectieve behandelingsmethode toegepast worden.

Een NES consult duurt ongeveer een uur. Het eerste consult duurt iets langer in verband met de intake en de uitleg van de NES werking. Tijdens het consult maken we ook een start met de behandeling door de inzet van de MiHealth. Na 2 tot 4 weken wordt een nieuwe afspraak gemaakt.

Een NES scan duurt 10 seconden. Je hand ligt op een scanner die je lichaamsveld inleest. Jouw scan is direct zichtbaar op het scherm. Samen bespreken we de resultaten en vergelijken we die met de gezondheidsklachten, zodat je begrijpt wat er in je lichaamsveld en je lichaam gebeurt.

Op basis van de scan wordt een aanbeveling gegeven over de infoceuticals. Elk infoceutical bevat kleine hoeveelheden micro-mineralen die zijn ingeprent met informatie om verstoringen in het lichaamsveld aan te pakken en je lichaam weer van de juiste informatie en energie te voorzien. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen.

Na ongeveer 1 maand  worden op basis van een nieuwe scan nieuwe infoceuticals voorgeschreven.

NES therapie werkt in lagen (zoals bij het afpellen van een ui); eerst worden de grote velden aangepakt en wordt de energievoorziening verbeterd. Ook gaan we een begin maken met het opruimen van zware metalen en het verbeteren van informatiestromen. Daarna is de weg vrij om diepere blokkades en verstoringen aan te pakken.

Omdat het energetisch lichaam nauw verbonden is met het fasciale lichaam, er zijn sterke aanwijzingen dat de energiebanen door de fascia lopen, is het verstandig om NES te combineren met een fasciatherapie als Rolfing of M.A.T. zodat het lichaam opnieuw uitgelijnd wordt en energie vrijelijk kan stromen. De scan geeft ook informatie over problemen met de voedingsstatus, dus een orthomoleculair advies wordt op basis hiervan gegeven tijdens het consult.

Na de NES Provision scan kun je je ook alleen met de miHealth in combinatie met de oase laten behandelen. De oase is een apparaat dat de frequenties van de miHealth enorm versterkt en omzet in torsievelden.

Aangeraden wordt minimaal 3 tot 5 keer een scan te maken en òf het innameprotocol van infoceuticals te volgen, òf voor meerdere behandelingen met de miHealth en oase te kiezen voor het beste resultaat. Afhankelijk van de klachten en de reactie van het lichaam op de druppels en de miHealth moet men rekenen op een periode van 3 tot 6 maanden.

NES therapie kan o.a. ingezet worden bij:

• ADD / ADHD

• Autisme

• Allergieën / hooikoorts

• Bedplassen

• Eczeem /huiduitslag/ puistjes

• Psoriasis

• Maag- en darmklachten

• Ziekte van Crohn / Coeliakie

Colitis Ulcerosa

• Geheugenproblemen

• Stress

• Depressie

• Epilepsie

• Chronische vermoeidheid

• Bloedsuikerspiegel problemen

• Zenuwstelsel aandoeningen

• Multiple Sclerosis (MS)

• Gewichtsproblemen

• Schildklier problemen

• Menstruatie problemen

• Overgangsklachten

• Prostaat problemen

• Slapeloosheid

• Pijnlijke gewrichten / artritis / artrose

• Fibromyalgie

Ziekte van Lyme na tekenbeten

Linken:

NES Health

Peter Fraser, grondlegger NES Health

The living matrix

Thrive

De mens is een lichtwezen

Klik hier voor een artikel van Peter Fraser, de grondlegger van NES Health Provision: The Seven Major Principles of the Human Body-Field.